Katrines Mocca Cupcake

Muffinssmet:
1 dl smör & rapsolja (flytande margarin)
2 ägg
2 dl socker
1 dl mjölk
2 dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao

Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt det flytande margarinet och mjölken, samt att de torra ingredienserna som du gärna blandar ihop innan.
Fyll 12 st muffinsformar och grädda i 12-15 minuter i 200 grader.

Mocca mousse:
200 gram philadelphiaost
3 dl florsocker
1 msk snabbkaffepulver

Blanda ihop, gärna med elvisp och spritsa ut krämen på muffinsarna. Garnera dem med snabbkaffepulver, eller något annat dekorativt strössel. Jag valde silverkulor, tyckte dom passade så bra in mot allt det bruna.

Tack Katrine för receptet. Alla som smakade dem gav dem tummen upp!

Kommentarer