Som kärleksmums fast utan choklad och saftigare. Personligen föredrar jag dessa!

6 ägg ( spar två äggulor till glasyren )
6 dl socker
Vispas pösigt
6 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3 dl kallt vatten
Blandas ner
Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Grädda i 175 grader ca 30 min.
Gör under tiden glasyren:
200 g smör
3 dl socker
3 dl kokos
6 tsk vaniljsocker
2 äggulor ( från äggen ovan )
Rör ihop ingredienserna i en kastrull och låt småkoka ett par minuter.
Bred glasyren på den färdiggräddade kakan och låt svalna. Skär sedan i bitar.
6 ägg ( spar två äggulor till glasyren )
6 dl socker
Vispas pösigt
6 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3 dl kallt vatten
Blandas ner
Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Grädda i 175 grader ca 30 min.
Gör under tiden glasyren:
200 g smör
3 dl socker
3 dl kokos
6 tsk vaniljsocker
2 äggulor ( från äggen ovan )
Rör ihop ingredienserna i en kastrull och låt småkoka ett par minuter.
Bred glasyren på den färdiggräddade kakan och låt svalna. Skär sedan i bitar.
Kommentarer